|

Siapa Sultan Pemurah ? Kini Terjawab

Siapa Sultan Pemurah ?

Tanda tanya Siapa Sultan Pemurah sebenarnya . Sultan Pemurah adalah individu yang sering meberikan ‘Tik Tok Gift ” kepada live influencer dan juga celebrity. Sultan Pemurah selalu muncul pada live tertentu dan memberikan ‘Gift Tik Tok’ yang bernilai ribuan ringgit berkali-kali. Ramai yang terkejut kerana belum pernah dan amat jarang untuk dapat gift sebegitu ketika live. gift tersebut malah diberkan lebih dari satu. apa yang lebih menjadi bualan adalah tiada siapa yang tahu siapa individu yang mengunakan nama account Tik Tok sebagai ‘ Sultan Pemurah ‘ .

Siapa Sultan Pemurah

 

Pada pengguna tik tok pastinya tahu tentang gift yang boleh diberikan ketika live sedang berlangsung. Gift ini mempunyai kiraan coin dan jumlah wang yang perlu dibayar atau charge yang akan dikenakan pada pemberi. Ada banyak jenis gift yang boleh diberikan dan mempunyai nilai yang berbeza bermula dengan RM 1.09 iaitu bersamaan dengan 16 coin.

 

 

 

 

Sebelum ini Sultan Pemurah telah pun memberikan gift lion kepada beberapa influencer, celebrity dan juga tik toker. Salah seorg Ryan Bakery yang turut berkong kegembiraan dengan tunang beliau dan merancang untuk perkahwinan nanti. Pelbagai reaksi penerima gift Lion dari Sultan Pemurah . Sultan Pemurah juga turut memberikan ucapan seperti ” Terima KAsih Kerana mengembirakan saya ” , ” Semoga Gembira dengan hadiah saya ” . Ia menjadi fenomena di tik tok kebelakanagn ini dan menjadi tanda tanya, Ramai yang berteka teki dan meneka beberapa org usahawan kenamaan malah turut terkait dengan Kacak anak Dati Sri Vida. Namun sangkaan itu meleset. Kacak Bukanlah Sultan Pemurah .

 

Beberapa orang yang telah menerima Gift Lion dari sultan pemurah. Setiap gift lion bernilai angaran hampir RM 2k

 

Baru-baru ini account Tik Tok Abanag Chik telah berjumpa dan interview Sultan Pemurah secara berdepan, namun identiti Sultan Pemurah tidak di paparkan atas permintaan Sultan Pemurah. Ketika temuramah tersebut penguna tik tok dapat maklumat dan bagaimana Sultan Pemurah dapat memberikan Hadiah Tik tok yang mahal.

Menurut Sultan dia berikan gift pada live tik tok tanpa mememilih asalakn live tersebut lalu di fyp beliau dan kadang kala tag oleh flowwer beliau. Bila ditanya tentang adalah Sultan Pemurah mengunakan dari pendapatan, Jawab beliau dia mengunakan duit famiuly sahaja dan angaran paling banyak pernah digunakan untuk gift RM 80k dalam 1 malam. Beliau mengunakan credit card yang unlimited untuk gift tik tok. Namun beliau tidak memberikan untuk sebarang permintaan ia hanya untuk gift tik tok.

Terima kasih pada account tik tok Abang Chik yang berkongsi temuramah beliau dengan Sultan Pemurah. Semoga Sultan Pemurah di berikan kesihatan dan rezeki yang baik.

Untuk anda yang ingin Jana Pendapatn Online Selain Tik Tok anda jiga boleh menjana pendapatan mengikut Jenis perniagaan dan juga minat Anda Baca Jana Pendapatan Online

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *